Over Trusta.nl

Over mij


Mijn naam is Emma Hulshof en ik ben actief als webredactrice bij www.trusta.nl. Als moeder van 3 kinderen (2 dochters en 1 jongen) vind ik het enorm belangrijk dat de tuin een veilige omgeving is voor kinderen om in op te groeien en te spelen. Veilig omgaan met tuinmaterialen is wat mij motiveert om achtergrondartikelen voor trusta te schrijven en te publiceren, zodat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van de gevaren in de tuin en natuur. Niet alleen met tuingereedschap, maar ook tijdens het koken op buitenkeukens en bij de barbecue vinden nog veel te vaak ongelukken plaats.

Naast veiligheid ben ik ook een enorm gepassioneerd natuurliefhebber en gek op tuinieren. Mocht u aanvullingen of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen met ons.

Tuinieren

Voor de één is tuinieren een noodzakelijk kwaad om de tuin te verfraaien, voor de ander een middel om zich te ontspannen. Op Trusta.nl vindt u informatie die tuinieren en tuingereedschap van verschillende kanten, onafhankelijk belicht. De infromatie op Trusta.nl is verzameld en wordt up-to-date gehouden door tuin- en natuurliefhebbers, die hun kennis graag delen met de rest van België en Nederland

Doelstellingen en achtergrond Trusta

Het leven van zowel Nederlanders als Belgen speelt zich, in tegenstelling tot onze Zuid-Europese onderburen, vooral binnen af. Tuinieren is ondanks dit binnenleven echter een populaire bezigheid van veel mensen. Trusta draagt deze mensen andere tuin- en natuurliefhebbers een warm hart toe, niet alleen omdat zij onze passie delen, maar ook ook omdat tuinieren onze volksgezondheid bevorderd. Tuinieren helpt ons om in beweging te blijven, te genieten van het landelijk schoon en de buitenlucht.

De mensen achter Trusta steken veel energie in het verzamelen, ordenen en presenteren van de achtergrondartikelen die u op de website kan lezen. Het doel is om het bewustzijn van buitenleven en het genot dat tuinieren met zich meebrengt te vergroten. Daarnaast willen wij ook het veilig omgaan met tuingereedschappen onder de aandacht brengen. Jaarlijks vinden er honderden kleine en grote ongelukken plaats in de tuin, waarvan enkele zelfs met dodelijk afloop. Met de informatie en adviezen op trusta.nl, gebaseerd op ervaringen, (wetenschappelijk) onderzoek en voorbeelden uit de praktijk proberen wij een bijdrage te leveren het aantal ongelukken terug te dringen. Tuingereedschap helpt ons om efficiënt en eenvoudig de tuin te onderhouden, een veilige omgang met tuingereedschap verdiend echter altijd top prioriteit. Wij hebben een Kantoorruimte in Amstelveen.