Lechuza Bloempot

Lechuza is bloempotten merklijn van het Duitse bedrijf Geobra Brandstätter GmbH & Co. Sinds 2000 is Lechuza verkrijgbaar op de markt van bloempotten en plantenbakken. Lechuza onderscheidt zich door het langdurige bewateringssysteem en door het unieke design. Lechuza is zo populair dat het al naar meer dan 50 landen wordt geëxporteerd.

Voordelen van Lachuza bloempotten

Lechuza plantenbakken en bloempotten hebben een fraai uiterlijk. Het maakt uw tuin bijzonder sfeervol. U kunt voor inspiratie ook TuinideeŽn opdoen bij ikwoonfijn.nl. Daarnaast bieden ze nog een aantal andere voordelen:

 • Vorstbestendig
  De Lechuza plantenbakken zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zowel warm als koud. De bloempotten zijn bestand tot 20 graden onder nul.
 • Verkleuring
  Voor verkleuring hoeft u bij Lechuza niet bang te zijn. Door de UV-bescherming blijft de keramiek en metallic effect lak jarenlang in goede staat.
 • Breekbestendig
  Doordat de Lechuza plantenbakken gemaakt zijn van kunststof zullen deze niet snel breken. Scherven brengen doorgaans geluk, maar bij de Lechuza bloempotten heeft u het geluk dat u geen scherven zult krijgen!
 • Geen derde wereldlanden
  Bij de fabricage van Lechuza bloempotten en plantenbakken worden geen kinderen uitgebuit. Ze worden gefabriceerd in Duitsland. PLAYMOBIL, bekend van het stevige speelgoed, speelt hierbij een grote rol. Lechuza profiteer t van de techniek en kennis van PLAYMOBIL, die aangewend worden bij de fabricage van haar bloempotten