Elho bloempot

Elho is een bekend bloempotten merk. Het is een Nederlands bedrijf dat zich in hun 45 jarige bestaan heeft gespecialiseerd in kunststof bloempotten en plantenbakken. In combinatie met een uniek design zijn Elho bloempotten enorm populair bij een groot publiek. bekijk ook hier de laatste tuintrends voor bloempotten meer. Ieder jaar komt Elho met een nieuwe lijn bloempotten, daarmee is Elho trendsetter. Elho levert bovendien niet alleen bloempotten in de Nederlandse markt, maar laat zich inspireren door een wereldwijde markt, waaronder Sydney, New York en Barcelona.

Materialen

Elho maakt gebruik van kunststof voor de bloempotten. Let op, het gaat hier om de buitenpot, ook wel de sierpot genoemd. Dit heeft zo zijn voordelen:

  • Kunststof is een licht materiaal. Dit is handig bij het verplaatsen, vervangen en schoonmaken van de bloempot. Ideaal ook wanneer er hoogteverschillen zijn, zodat u weinig hoeft te tillen.
  • De bloempotten zijn volledig waterdicht, waardoor de aarde in de Elho bloempot minder snel uitgedroogd. Ongedierte en ziektekiemen worden zo ook buiten de deur gehouden. Het gebruik van kunststof is ook schoner op uw terras of in huis. U zult geen last hebben van vocht op uw terras of vloer.
  • Kunststof bloempotten kunnen goed tegen zowel warmen als koude temperaturen. Zo kan een kunststof bloempot uw bloemen/planten tot wel 20 graden onder nul beschermen, mits uw bloemen/ planten ook tegen deze temperaturen bestand zijn.
  • Kunstsof kan tegen een stootje. Waar aardewerk of stenen bloempotten al snel kunnen breken zullen de kunststof Elho bloempotten lang meegaan. Dat is wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld kinderen in de buurt hebt!
  • Elho bloempotten behouden hun kleur doordat het kunststof materiaal tegen de zon bestand is. Waar veel bloempotten verkleuren zullen de Elho bloempotten de tand des tijd weten te weerstaan.
  • Eenvoudig schoonmaken is misschien wel het grootste voordeel. De kunststof bloempotten zijn glad, waardoor aarde en mos er niet aan kunnen blijven hangen. De potten van Elho zijn met een doek of borstel makkelijk af te nemen.