Bloom! bloempot

Bloom! is een bekend Nederlands bloempotten merk. Bloom! Is een jonge speler (sinds 2001), maar is door haar unieke design en verlichte bloempotten razendsnel uitgegroeid tot een respectabel en zeer gewaardeerd bloempotten merk. Oprichter Rob Slewe kwam in 2003 met de verlichte bloempot en sindsdien is het met Bloom! Hard gegaan. Bloom! bloempotten kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.

Verlichting

Rob Slewe is niet alleen oprichter van Bloom!, maar ook designer. Met combinatie van eenvoudige vormen en kleuren met verlichting zijn de bloempotten van Bloom! enorm populair. In eerste instantie hadden de Bloom! verlichte bloempotten bedrading nodig, maar dit is natuurlijk niet altijd even handig. Hier is handig op ingespeeld door ze op batterijen te laten functioneren. Bloom! bloempotten worden bovendien zelfs zonder plant vaak gebruikt, hiermee heeft u altijd vrolijke kleuren binnen en buiten huis. Vaak worden meerdere Bloom! gekocht om de tuin op te fleuren. De Bloom! bloempotten zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Kijk ook eens op de website over verlichte bloempotten.

Assortiment

Bloom! is erg innovatief en houdt het niet alleen bij bloempotten: ook kroonluchters en lampen zijn onder de merknaam te koop. Hoewel het andere producten betreft, is het uiterlijk wel geheel in lijn met de stijl die Bloom! zo karakteriseert.

Afmetingen

Bloom! heeft een grote verscheidenheid in vormen en maten bloempotten. De twee meest gangbare modellen hebben een diameter van 40cm en 60 cm. Daarnaast bestaat er de keuze tussen een dubbelwandige en enkelwandige Bloom! bloempot. Naast ronde bloempotten kunt u ook nog kiezen uit een vierkante Bloom! bloempot.